Diner

Nacho ovenschotel

Ben je nog op zoek naar een lekker hapje voor als je vrienden uitnodigt? Dan heb ik het ideale recept voor jou!
Vaak maak ik typische hapjes zoals tomaat- mozzarella of vul ik wat potjes met chips, kaas of olijven. Deze nacho ovenschotel is even snel klaar en zoveel lekkerder (en origineler). Ik gebruikte hiervoor tortilla chips, cheddar kaas en een tomatensalsa. Als dip heb ik guacamole gemaakt. Allemaal super vers, snel gemaakt en boordevol smaak! Alles is ook “darm- proof” want ik gebruik geen sterke kruiden of ajuin. Enkel de kaas is wat vettig.

NACHO OVENSCHOTEL
Aantal personen: 4 personen
Ingredi├źnten
  • 2 tomaten
  • 1/2 zak tortilla chips
  • 1/2 zakje geraspte cheddar
  • handje vol verse basilicum
  • 1/2 avocado
  • peper en zout
  • 1 teentje look
  • olijfolie
Bereiding
  1. Neem een ovenschaal. Doe hierin de chips en strooi er de cheddar over.

  2. Zet voor 5 min in een voorverwarmde oven op 180 graden. Let goed op dat de kaas niet de hard smelt. Vanaf dat het gesmolten is, kan je het uit de oven halen. 

  3. Maak ondertussen de tomatensalsa. Snipper de tomaten en basilicum. Meng met wat olijfolie en een teentje look. 

  4. Maak dan de guacamole. Plet de avocado met een vork en kruid af met peper en zout. 

Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *