brioche bollen
Lunch,  Zoetigheid

High tea brioche bollen

Een tijdje geleden werd ik via Instagram gecontacteerd door Brown & Serve.
Ze vroegen me of ze een monsterpakket mochten sturen met een aantal broodjes uit hun reeks en of ik hiermee iets wilde maken. Ik heb hierop toegezegd omdat de broodjes heel kleurrijk zijn en ze zijn gemaakt met natuurlijke kleurstoffen. Ze hebben ook een gamma met veganistische brioche bollen. Dit leek me dus wel een leuke uitdaging om hiermee aan de slag te gaan.
De broodjes ,of eerder gezegd brioche bollen, die ik toegestuurd kreeg waren zwart, rood en oranje. Er waren mini broodjes bij en ook grotere brioche bollen. Ik koos ervoor om met de kleine bollen leuke hapjes te maken voor bij een high tea. Met de grote brioche bollen heb ik een lunchgerecht gemaakt dat later nog online komt.
De kleine broodjes leken me super schattig en mooi om te versieren voor een high tea met de familie of vriendinnen. Door de leuke kleurtjes geeft dat toch een extra touch aan je high tea!
Je hoeft de broodjes niet te bakken want ze zijn al voorgebakken. Ze kan ze eventueel wel even roosteren in de broodrooster.
Misschien vraag je je nu wel af hoe deze brioche bollen smaken? Wel, ze zijn aan de zoetere kant en ze smaken eerder naar een melkbroodje/sandwich. Ik vind het dus meer geschikt met zoet beleg, maar je kan ze ook met iets zout beleggen natuurlijk.

HIGH TEA BRIOCHE BOLLEN
Aantal personen: 4 personen
Ingredi├źnten
  • 6 brioche bollen van Brown & Serve
  • 3 el roomkaas
  • 1 el tzatziki (voorverpakt in de verstoog)
  • 4 verse olijven
  • 6 blauwe bessen
  • handje vol gemengde sla
  • 2 kerstomaten
  • schelletje parmaham
  • 1/2 avocado
  • 4 radijsjes
  • 1 tomaat
  • 1 mozzarella
Bereiding
  1. Je bestrijkt 3 bollen met een eetlepel roomkaas.

    1 bol beleg je met de blauwe bessen, 1 bol met avocado en 1 bol met radijsjes. 

  2. Van de andere 3 bollen doe je er eentje beleggen met sla en een schelletje parmaham. De andere doe je met tomaat en mozzarella en de laatste doe je met tzatziki en olijven. 

  3. Werk nog wat af met verse kruiden en peper en zout. 

Geniet van je high tea!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *