WOK MET KIPPENGEHAKT, EIERNOEDELS EN GROENTEN

Aantal personen 4 personen

Ingrediënten

  • zak edamame bonen (diepvries delhaize)
  • 1 blik maïs
  • 1 zoete puntpaprika
  • 200 g kippengehakt
  • 4 nestjes eiernoedels
  • sojasaus (naar eigen smaak)
  • 2 lente ui
  • pindanootjes (naar eigen smaak)
  • peper en zout
  • olijfolie

Bereiding

  1. Ontdooi de edamame bonen. Snij de paprika in kleine stukjes.

  2. Bak het kippengehakt aan in een beetje olijfolie in de wok.

  3. Kook ondertussen de noedels gaar volgens de instructies op de verpakking.

  4. Voeg de paprika bij het kippengehakt en wok enkele minuten. Doe nadien de maïs, edamame bonen en lente ui erbij. 

  5. Voeg nadien de noedels nog toe. Voeg een goeie scheut sojasaus toe. Werk af met extra lente ui en crunchy pindanootjes.