Hotspots

Aloha

Mijn eerste bezoek hier was voor de verjaardag van twee vriendinnen. Mijn vriendinnen kenden de eigenares en omdat het toen net open was (mei), moesten we de poké bowls toch eens gaan uittesten. Het was toen ook warm weer dus ideaal om buiten op het prachtig terras te zitten. Je waant je echt op vakantie, zeker omdat het ook vlak naast het water gelegen is.
Ik was toen nog niet zo lang uit het ziekenhuis dus ik mocht nog niet veel eten. Ik keek er dus wel een beetje tegenop om hier naartoe te gaan. De poké bowls bestaan voornamelijk uit rauwe groenten en fruit en dat mocht ik nu net niet eten. Toch ging ik mee en besloot ik het erop te wagen. Ik bestelde de original bowl maar dan zonder ajuin. Als voorgerecht namen we de edamame bonen en chicken skewers. Super lekker, maar de kip was wel wat te pikant voor mij.

De tweede keer dat ik hier ging was met mijn vriend. Omdat ik zo enthousiast was over mijn eerste bezoek hier, wilde hij er graag ook eens naartoe. Omdat het een pop-up is moesten we snel zijn want de sluitingsdatum was begin september.
Om de vakantie goed af te sluiten gingen we op onze date night hier uiteten. Het weer zat wel niet mee die avond, maar toch hebben we buiten kunnen zitten en bleef het droog. We namen de homemade limonade en ice tea als aperitief. Hier ben ik altijd fan van. Het werd mooi geserveerd met een houten rietje. Super leuk en helemaal in thema.

Als voorgerecht namen we weer de edamame bonen (met een heerlijk zoet sausje) en de chicken skewers. Ook al vond ik ze vorige keer te pikant, toch zijn ze te lekker om niet te nemen. 😉
Als hoofdgerecht namen we beide de poke me power mix met scampi’s. Dit is met slamix, noten, avocado, komkommer, tomaat, edamame bonen, granaatappel en daikon. Echt hemels gewoon! Ze serveren er ook drie sausjes bij die je er kan op doen namelijk sojasaus, wasabi mayo en een pikant oranje sausje. Ik heb ze een beetje gemengd en dit maakte het gewoon helemaal af.

 

Als nagerecht nam mijn vriend de hoeked malasada’s. Dit is een donut gevuld met vanille en afgewerkt met gegrilde ananas en gekarameliseerde noten. Ik nam de poke me sweetly. Dit is een fruitsalade geserveerd met een acaii sorbet. Lekker fris en super mooi geserveerd!

Ondanks het een pop-up is, vind ik het echt wel restaurant waardig. Alles was tot in de puntjes verzorgd en de bediening was top! Ook de prijzen vallen zeker mee voor wat je krijgt. Het is een super leuk én vernieuwend concept. Ik vond het zeker dé hotspot en zomerbar van 2018. Volgende zomer ben ik zeker weer van de partij en ik hoop jullie ook want het is echt de moeite!

     

Kusjes,

Linsey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *