Inktvispasta met carpaccio

Aantal personen 2 personen

Ingrediƫnten

  • 250 g inktvispasta (Delhaize)
  • 100 g groene pesto (klik in de tekst door naar de link om mijn recept hiervoor te vinden)
  • 2 handjes vol pijnboompitten
  • carpaccio (hoeveelheid naar eigen smaak)
  • peper en zout
  • olijfolie
  • parmezaan (naar eigen smaak)

Bereiding

  1. Zet een pot water op het vuur en kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking. 

  2. Maak je pesto zelf of koop hem vers in een potje.

  3. Schik de carpaccio op de borden. 

  4. Bak de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. 

  5. Meng de pasta onder de pesto en doe er de pijnboompitten bij.

  6. Werk af met peper en zout en parmezaanschilfers. Doe ook nog wat olijfolie op de carpaccio.